El Meravellós Super Poder dels Llibres

 

Mandarina comparteix amb els nens i nenes, el somni de convertir-se en una gran escriptora, igual que el seu avi, un destacat mag i escriptor. Amb un llibre com la seva eina màgica, Mandarina realitza trucs interactius que involucren a tots els participants, fent aparèixer objectes divertits des de la tapa i fins i tot revelant un missatge especial en el qual el seu avi revela el secret per a convertir-se en un gran escriptora.

A més, Mandarina delecta a la seva jove audiència amb una bosseta plena d'històries dels llibres que més l'apassionen. Els petits voluntaris tenen l'emocionant oportunitat de triar aquestes històries, mentre Mandarina les explica amb un entusiasme contagiós.

No obstant això, els contes tenen vida pròpia i a vegades poden ser una miqueta entremaliats. Poden desaparèixer o volar des d'una capseta màgica cap a llocs sorprenents, com l'orella o la sabata d'un nen o una nena.

En aquesta experiència, es combinen la màgia, el clown i els contes per a incentivar la lectura en nens i nenes petits. A través del joc i els riures, es crea un ambient d'afecte i confiança, convidant-los a descobrir el meravellós món que es troba darrere dels llibres

Kit de premsa

descarregar cartell (.pdf, 13,5 MB) descarregar dossier (.pdf, 1 MB) descarregar fotos (.zip, 13,5 MB)

Galería