Conta’m la PAU… El Viatge de les Paraules Boniques

 

"Conta'm la PAU… El Viatge de les Paraules Boniques” és una experiència inspiradora que busca construir un món millor.

Mandarina comparteix amb nenes i nens una petita cistella que va trobar en un parc, plena de paperets de colors. Junts, aniran descobrint i llegint un a un les frases que es troben dins dels paperets, les quals provenen del llibre "El llibre de la Pau" de Tood Parr.

Entre frase i frase, Mandarina contarà als nens i nenes histories que li han passat i que ensenyaran la importància de l'empatia, el respecte i la justícia. La màgia cobrarà vida a través d'objectes i titelles que representaran a alguns dels personatges d'aquestes històries, mostrant-nos com petits actes de bondat poden marcar la diferència en el món.

En aquesta sessió, aprendrem a construir un món millor a través de paraules boniques i diferents històries que parlen de solidaritat entre les persones. Descobrirem com les nostres paraules poden tenir un impacte positiu en els altres i en nosaltres mateixos, creant un ambient d'harmonia i amor. Aquesta experiència ens convida a reflexionar sobre el poder transformador de les paraules i ens anima a ser agents de canvi mitjançant missatges positius i accions de compassió i bondat.

Kit de premsa

descarregar cartell (.pdf, 13,5 MB) descarregar dossier (.pdf, 1 MB) descarregar fotos (.zip, 13,5 MB)

Galería