Escola Superior de Magues i Mags Divertits

 

 

En aquest taller de màgia, Mandarina et convida a submergir-te en el món màgic d'una manera fresca i divertida. La sessió comença amb una breu presentació en la qual Mandarina sorprèn el públic utilitzant múltiples varetes màgiques i realitzant gags còmics que provoquen riures i riallades en els nens.

Però això no és tot, Mandarina necessita l'ajuda dels petits mags i magues del públic, per la qual cosa convida a alguns valents a pujar a l'escenari per a convertir-se en els seus assistents i formar part activa de la màgia.

Després de la presentació, Mandarina compartirà amb els nens tres trucs de màgia especials. Els explicarà detalladament com realitzar cada truc i els proporcionarà els materials necessaris perquè puguin practicar a casa. Cada nen rebrà com a regal els trucs de màgia per a portar a casa i continuar sorprenent els seus familiars i amics.

Durant el taller, Mandarina emfatitzarà la importància de la pràctica constant i la disciplina per a convertir-se en bons mags i magues. També ressaltarà la necessitat de mantenir el secret dels trucs i com crear una presentació captivadora enfront del públic.

Les condicions per al taller inclouen comptar amb un espai adequat per a la quantitat de nens inscrits i es limitarà la participació a un màxim de 20 nens.

El taller de màgia amb Mandarina no sols serà una experiència divertida, sinó que també permetrà als nens desenvolupar la seva confiança i habilitats manuals per a aprendre el valor de l'esforç i la pràctica per a aconseguir resultats màgics.